Forum voor Triumph motoren
 
FacebookIndexKalenderFAQRegistrerenInloggen
Welkom op Triumph Vlaanderen Forum

Deel | 
 

 DGR Ghent 2017

Go down 
AuteurBericht
FrankC
Senior member
Senior member
avatar

Aantal berichten : 876
Leeftijd : 57
Woonplaats : merksem

BerichtOnderwerp: DGR Ghent 2017   za 29 jul 2017, 13:46

Voor de gedistingeerden onder ons; de DGR 2017 in Gent;
meer info zal snel volgen, maar schrijf je nu in en maak deel uit van het grootste motorevent van het jaar, ten voordele van het onderzoek naar prostaatkanker.
https://www.gentlemansride.com/rides/belgium/ghent

Je kan doneren aan de "organisatie" of je sponsort een individuele rijder.

Mijn eigen "fundraising page";
https://www.gentlemansride.com/rider/frankc
Terug naar boven Go down
http://www.bloggen.be/knarfinsjina/
FrankC
Senior member
Senior member
avatar

Aantal berichten : 876
Leeftijd : 57
Woonplaats : merksem

BerichtOnderwerp: Re: DGR Ghent 2017   ma 07 aug 2017, 10:23

Terug naar boven Go down
http://www.bloggen.be/knarfinsjina/
FrankC
Senior member
Senior member
avatar

Aantal berichten : 876
Leeftijd : 57
Woonplaats : merksem

BerichtOnderwerp: Re: DGR Ghent 2017   di 19 sep 2017, 19:09

Good day gentlefolk,

Momenteel zitten we aan meer dan 330 geregistreerde deelnemers. Dubbel zo veel als vorig jaar al. Dat is gigantisch! Met nog een week te gaan, zullen er wel nog een aantal bijkomen. https://www.gentlemansride.com/rides/belgium/ghent 

De plaats van vertrek én aankomst is het binnenplein van het shoppingcentrum DOK Noord. Voor wie dit niet kent en een adres moet ingeven in de GPS: binnenrijden via de Sassevaartstraat. http://www.doknoord.be 

Voor mensen die zich ter plekke nog moeten omkleden: dat kan in de toiletten van DOK Noord of in een van de horeca-zaken die speciaal voor ons hun deuren opendoen. Je kledij kan je veilig achterlaten in de BMC camionette.

Een timeline van de dag:

Tussen 9h & 11h


 • Schrijf je in & ontvang in ruil een DGR armband.
 • Participeer aan de photoshoot & maak kans op de prijs ‘best dressed’ (een cheque t.w.v. 250 euro te besteden bij BMC Assenede aan kleding en accessoires).
 • Koop tombola lotjes & maak kans op 1 van de mooie prijzen Ghent Motor Events vzw. Opbrengst gaat naar de DGR. https://www.facebook.com/ghentmotorevents/photos/a.355275914867446.1073741828.332232820505089/419960658398971/?type=3&theater 
 • Koop DGR en Movember merchandise. Opbrengst gaat naar de DGR.
 • Koop de BMC kalender. Opbrengst gaat naar de DGR.
 • Koop het DGR fotoboek! Net zoals vorig jaar maken Guillaume, Jesse en Hanna opnieuw een fotoboek met enkele uitgewerkte portretten over de DGR-rit in Gent. Wil je graag met je foto en een portret (klein interview) in het boek verschijnen? Stuur dan een mailtje naar info@hannaverkent.gent. Het interview vindt liefst al per mail plaats, zodat er niet te veel tijd wordt verloren op de dag zelf. De foto wordt uiteraard wel op de DGR-rit genomen. Je kan het boek al op voorhand bestellen door een mailtje te sturen naar info@jessestruyvelt.be en 20 euro per besteld boek te storten naar BE03 9731 3604 7584. Een deel van de opbrengst gaat naar de DGR. http://jessestruyvelt.be/dgr/ 
 • Laat je fotograferen met een Zenith Pilot watch om de pols op de stand van Vanhoutteghem, lokale verdeler van Zenith watches.
 • Drink koffie en eet een ontbijtkoek bij een van de horecazaken die speciaal voor ons hun deuren openen op zondag: RAW, Or en V-Box.


We streven ernaar om tegen 11h te vertrekken.

Er zal, net zoals vorig jaar, politiebegeleiding zijn. De motards van de lokale politie Gent worden ondersteund door de wegkapiteins van de MAG. We begeven ons met meer dan 300 motoren op de openbare weg. Elke deelnemer is een ambassadeur voor de DGR en het is in ieders belang dat we bepaalde regels respecteren. We willen tenslotte volgend jaar terug komen!


 • Uiterst rechts rijden en met maximum met 2 naast mekaar zodat de WK’s en politie makkelijk kunnen passeren.
 • No wheelies
 • No speeding
 • Zwaaien en lachen naar het publiek
 • De wegcode respecteren
 • Kledij: volgens artikel 36 van de wegcode moeten motorrijders een verplichte CE gekeurde helm, handschoenen, een vest met lange mouwen, lange broek én schoenen met enkelprotectie dragen. Volgens de wettekst volstaat het dus een gewone vest & broek te dragen... Indien je enkel een blazer draagt, ben je dus wel in regel met de wet maar weet dat enkel een motorvest met rug-, schouder- en elleboogprotectie een degelijke bescherming biedt bij een eventuele valpartij. Tijdens de rit gaan we sowieso aan een zeer traag tempo rijden. We willen tenslotte opvallen en gezien worden.


De route is volledig klaar (met dank aan Peter West), en we hebben nog een aantal aanpassingen doorgevoerd, surtout in deel 3 van de route. In plaats van een tour te doen via de Holstraat, Coupure, Recollettenlei, Sint-Michiels en de Oude Houtlei gaan we nu rechtstreeks naar de Oude Houtlei en van via de Papegaaistraat terug naar de ring. Dit vermijdt speelstraten en zal ook vlotter rijden. Totale lengte van de route is nu 34km en opgesplitst in 3 delen, met een eerste tussenstop op de Kouter en een tweede tussenstop op de vrijdagmarkt. Deel 1 is 12 km, deel 2 is 6km en deel 3 is 16km. Dit zou ongeveer neerkomen op resp. 35 minuten, 20 minuten en 50 minuten rijden. ‘t Is Gent, kasseien en tramsporen zijn onvermijdelijk! https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1XFvVRbZjpjmbLy9OLlpocK2SNmk≪=51.052235810631316,3.707660436630249&z=13 

14h: aankomst DOK Noord:


 • Smul van onze English high tea. Wie het concept kent van voorgaande jaren, weet dat de felgekleurde tafel vol lekkers helemaal de moeite is. In ruil voor een vrijwillige bijdrage mag je een bodje volscheppen en een van een kopje thee slurpen. Opbrengst gaat naar de DGR. Bedankt aan alle vrijwilligers die een lekkere taart hebben gebakken en bedankt aan de local ride sponsors Ireks, Bakkerij Anselmo (Zelzate), Bakkerij Rutsaert (De Pinte) Bistro Crocantino (Ertvelde) voor jullie gulle bijdrage.
 • Laat je met liefde scheren door Barbier Tom! Juwelier Vanhoutteghem zorgt ervoor dat alle gentlefolk met proper gekapt hoofd en proper geschoren baard huiswaarts kunnen keren.
 • RAW, Or en V-Box bieden substantiëlere maaltijden aan voor zij die honger hebben.


15h:


 • Trekking tombola
 • Bekendmaking winnaar ‘best dressed’


Dit hele gebeuren zal worden vastgelegd op film door Tiemen Vergeylen - video & film creator and storyteller – van Digital X Viking. www.digitalxviking.com. Bedankt Tiemen!!

Zeer speciale dank aan Gys Godderis van Planet Polaris. Van bij den beginne heeft hij meegewerkt aan de Ghent Ride en altijd heel enthousiast meegedacht en gul gesponsord! Zonder Gys zou de Ghent ride niet zijn uitgegroeid tot wat ie vandaag is. https://www.polariscs.com/planet-polaris/

Bedankt Ghent Motor Events vzw voor de logistieke ondersteuning. GME vzw is een vzw gedragen door BMC Triumph, BMW Peter D’Haese, Ducati Gent en MR Magazine. Ze organiseren frisse, verrassende en dynamische motorevents en hebben dit jaar hun schouders gezet onder de DGR Ghent Ride. https://www.facebook.com/ghentmotorevents/ 

Have a splendid day!

Krikri x This is an un-attended email triggered from The Distinguished Gentleman's website. Please do not reply to this email, if you wish to contact us please use the forms provided on our website www.gentlemansride.com/about/contact
Terug naar boven Go down
http://www.bloggen.be/knarfinsjina/
FrankC
Senior member
Senior member
avatar

Aantal berichten : 876
Leeftijd : 57
Woonplaats : merksem

BerichtOnderwerp: Re: DGR Ghent 2017   wo 20 sep 2017, 10:35

AUB !


https://drive.google.com/open?id=1XFvVRbZjpjmbLy9OLlpocK2SNmk&usp=sharing
de link naar de route voor zondag.Keep your stiff upper lip
Terug naar boven Go down
http://www.bloggen.be/knarfinsjina/
FrankC
Senior member
Senior member
avatar

Aantal berichten : 876
Leeftijd : 57
Woonplaats : merksem

BerichtOnderwerp: Re: DGR Ghent 2017   ma 25 sep 2017, 12:20Terug naar boven Go down
http://www.bloggen.be/knarfinsjina/
FrankC
Senior member
Senior member
avatar

Aantal berichten : 876
Leeftijd : 57
Woonplaats : merksem

BerichtOnderwerp: Re: DGR Ghent 2017   ma 25 sep 2017, 12:26

gezellig, warm onthaal en weer, vlot en prachtig in elkaar gestoken, superlatieven schieten tekort.
500 motorrijders door Gent leiden zonder noemenswaardige incidenten. De overgrote meerderheid van de deelnemers houdt zich aan de spelregels ( er waren natuurlijk wel enkelingen die het niet hebben begrepen...........) en zo was dit weer een memorabel spektakel dat ik ooit aan mijn kleinkinderen kan vertellen.
Merci voor het team rond BMC die voor de organisatie in stonden, Vooral dan Kristina, het gaat haar goed af, zo'n 500 man in toom houden.
Terug naar boven Go down
http://www.bloggen.be/knarfinsjina/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: DGR Ghent 2017   

Terug naar boven Go down
 
DGR Ghent 2017
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
:.. www.TriumphVlaanderen.be ..: :: Meetings & Evenementen :: Meetings-
Ga naar: